ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

HomeΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Ανακαίνιση Μπάνιου Και Υδραυλικών Κουζίνας

Το εξειδικευμένο συνεργείο του Υδραυλικός 24 Ώρες αναλαμβάνει εξολοκλήρου την ανακαίνιση του μπάνιου σας δίνοντας καινούργιες λύσεις και ιδέες με σκοπό την δημιουργία ενός ιδανικού χώρου πλήρως ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις σας. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

• Μελέτη του χώρου σας
• Αποξήλωση παλιών ειδών υγιεινής
• Αποξήλωση παλιών πλακιδίων
• Καθαρισμός χώρου μπάνιου
• Αποξήλωση παλιού δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης και εγκατάσταση νέου
• Σοβάτισμα του μπάνιου και τοποθέτηση νέων πλακιδίων
• Τοποθέτηση καινούργιων ειδών υγιεινής και σωμάτων καλοριφέρ στο μπάνιο

Σε μια ριζική ανακαίνιση μπάνιου, η αρχή θα γίνει με το ξήλωμα όλων των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων που υπάρχουν ήδη μέσα στο μπάνιο.

Οι εργασίες αυτές σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε έναν καλό έλεγχο στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης και αν χρειαστεί να επέμβετε για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές ή και αντικαταστάσεις.

Στη συνέχεια θα επέμβει ο ηλεκτρολόγος, για τις όποιες αλλαγές στα ηλεκτρικά του μπάνιου (παροχές, φωτισμός κ.λπ.). Μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι εργασίες, γίνεται το σοβάτισμα, ελέγχετε η σωστή κλίση του δαπέδου για την απορροή των υδάτων και ακολουθεί η τοποθέτηση των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!

693-463-9674

Γιατί να Μας Επιλέξετε για Την Ανακαίνιση Σας

Κάθε ανακαίνιση μπάνιου ή κουζίνας είναι μοναδική και έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες γιαυτό και αν μας επιλέξετε για την ανακαίνιση σας πριν από οποιαδήποτε εργασία θα πραγματοποιήσουμε επιτόπια αυτοψία του χώρου σας και θα κουβεντιάσουμε εκτενώς για το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

Εφόσον το επιθυμείτε, θα σας αναλύσουμε τις επιλογές σας σε υλικά (σωλήνες ύδρευσης, αποχέτευσης, είδη υγιεινής κλπ), τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής καθώς επίσης και κόστος της εκάστοτε επιλογής. Με την καθοδήγηση των έμπειρων υδραυλικών του Υδραυλικός 24 Ώρες θα καταλήξετε στην βέλτιστη σχέση αποτελέσματος/κόστους το οποίο δεν…σπάει τον κουμπαρά!

Προσεγγίζουμε κάθε ανακαίνιση με υψηλό αίσθημα ευθύνης διότι κάθε ανακαίνιση είναι μια επένδυση η οποία οφείλει να έχει απόδοση, είτε οικονομική, με αύξηση της αξίας του ακινήτου σας είτε συναισθηματική, με την διαβίωση σε ένα άρτιο, καθαρό και λειτουργικό περιβάλλον.

Στόχος μας είναι μετά το πέρας κάθε ανακαίνισης οι πελάτες μας να μπορούν άφοβα να μας συστήσουν σε συγγενείς και φίλους.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Σημεία-Παγίδες Που Πρέπει να Προσέξετε

Όπως θα έχετε πιθανόν προσέξει υπάρχουν εκατοντάδες συνεργεία ανακαινίσεων που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια διαφημίζοντας πακέτα ανακαίνισης μπάνιου και κουζίνας σε απίστευτα χαμηλές τιμές οι οποίες όμως κρύβουν τεράστιους κίνδυνους. Οι περισσότεροι εξ’ αυτών ουδεμία σχέση έχουν με το επάγγελμα του υδραυλικού αλλά λόγο κρίσης αναζητούν εργασία σε άλλους κλάδους της οικοδομής, συχνά με τραγικά αποτελέσματα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που τους εμπιστεύονται.

Έτσι όπως δεν θα εμπιστευόσασταν για παράδειγμα έναν ελαιοχρωματιστή να ανακαινίσει τα ηλεκτρολογικά τους σπιτιού σας με τις τυχόν εμπειρικές γνώσεις που έχει έτσι θα δεν πρέπει να εμπιστεύεστε μη πιστοποιημένους υδραυλικούς να πραγματοποιούν υδραυλικές εργασίες στο σπίτι σας.

Έχουμε κληθεί αμέτρητες φορές να επιδιορθώσουμε η ακόμα και να ξανά-ανακαινίσουμε μπάνια στα οποία πραγματοποιήθηκαν υδραυλικές εργασίες από μη εξειδικευμένους υδραυλικούς αλλά από εμπειρικούς “μάστορες” οι οποίοι δεν παρέχουν καμία εγγύηση για τις εργασίες τους.

Σημεία Προσοχής Σε Ανακαινίσεις Κουζίνας & Μπάνιου

  • Τύπος σωλήνων ύδρευσης
  • Αποφυγή ενώσεων σωλήνων σε τοίχους και δάπεδα
  • Τοποθέτηση υδραυλικού πίνακα αντί ενώσεων σε τοίχους και δάπεδα
  • Ανάποδες ρήσεις (λιμνάζοντα λύματα)
  • Χρήση κατάλληλων εξαρτημάτων (μούφες μετατροπής) για την ένωση ανομοιογενών σωλήνων
  • Ενώσεις σωλήνων ύδρευσης μόνο με ηλεκτρική πρέσα για κορυφαία αξιοπιστία και στεγανότητα
  • Προσοχή στις ενώσεις σωλήνων αποχέτευσης PVC – καλό, διπλό κόλλημα για πλήρη στεγανότητα
  • Επιλογή κατάλληλων σιφωνιών δαπέδου και πλυντηρίου για την αποφυγή δυσάρεστων οσμών και εντόμων

Τα παραπάνω είναι μερικά μόνο από τα σημεία που θα πρέπει να δώσετε προσοχή κατά την διάρκεια μιας ανακαίνισης των υδραυλικών της κουζίνας η του μπάνιου σας. Η ομάδα του Υδραυλικός 24 Ώρες είναι σύμμαχος σας στην ανακαίνιση και φροντίζει για την σωστή τοποθέτηση των υλικών καθώς και για την τήρηση τον προτύπων των κατασκευαστών στο ακέραιο.