ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

HomeΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Φυσικό Αέριο – Γρήγορα, Υπεύθυνα, Οικονομικά!

Η ομάδα του Υδραυλικός 24 Ώρες αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για την αυτονομία διαμερίσματος με χρήση ατομικής μονάδας φυσικού αερίου καθώς και την μετατροπή του καυστήρα πετρελαίου σε αερίου συμπεριλαμβανομένης της παροχής και των εξαρτημάτων ασφαλείας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!

693-463-9674

 

 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εγκατάσταση φυσικού αερίου

Η οικονομική και ποιοτική θέρμανση του σπιτιού είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολύ κόσμο και ίσως η εγκατάσταση φυσικού αερίου είναι η απάντηση που όλοι ψάχνουν. Έχοντας μπει πια για τα καλά στη ζωή μας, αποτελεί πλέον ένα από τα πιο διαδεδομένα συστήματα θέρμανσης.

Αν σκέφτεσται και εσείς αυτή την επιλογή, διαβάστε όλα τα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης φυσικού αερίου στο σπίτι ή στην εργασία σας:

Εξοικονόμηση χρημάτων

Το φυσικό αέριο είναι αρκετά φθηνότερο σε σχέση με άλλες μεθόδους θέρμανσης. Παράλληλα βοηθάει στην οικονομία χρημάτων καθώς πληρώνετε μόνο για όσο έχετε καταναλώσει και πραγματικά χρειάζεστε.

Έχει υπολογιστεί ότι τα έξοδα της θέρμανσης έπειτα από την εγκατάσταση φυσικού αερίου μειώνονται και έως 44% στον λογαριασμό σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης. Ενώ σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται στο μαγείρεμα και το ζεστό νερό, η μείωση φτάνει το 70%.

Μέγιστη λειτουργικότητα και ευκολία

Με την εγκατάσταση φυσικού αερίου το κάθε σπίτι μπορεί να έχει τη δική του αυτονομία. Ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά εύχρηστο καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ανεφοδιασμούς καυσίμων.

Ασφάλεια

Το φυσικό αέριο δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα και σε περίπτωση που απελευθερωθεί στον αέρα μπορεί να απομακρυνθεί άμεσα. Ακόμη, οι συσκευές του φυσικού αερίου σε περίπτωση που διαφύγει φυσικό αέριο ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση βλάβης, κλείνουν αυτόματα για λόγους ασφαλείας.

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε πολυκατοικία

Η μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης με την τοποθέτηση φυσικού αερίου είναι μία ιδιαιτέρως απλή διαδικασία. Αρχικά, πραγματοποιείται η σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο Φυσικού Αερίου και η τοποθέτηση μετρητή. Έπειτα, αντικαθίσταται ο καυστήρας πετρελαίου με καυστήρα φυσικού αερίου.

Δεν απαιτείται η αλλαγή των σωληνώσεων νερού της θέρμανσης, των σωμάτων του καλοριφέρ ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου της κεντρικής θέρμανσης. Ενώ η δεξαμενή πετρελαίου δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό έπειτα από την εγκατάσταση του φυσικού αερίου.

Αυτόνομη εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα

Η αυτόνομη εγκατάσταση φυσικού αερίου σε ένα διαμέρισμα, επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ατομικού λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου μέσα στο σπίτι ή σε ημιυπαίθριο χώρο.

Η διαδικασία είναι απλή και ασφαλής και επιτυγχάνετε η πλήρης αυτονομία του διαμερίσματος στη θέρμανση. Η παροχή φυσικού αερίου στο διαμέρισμα γίνεται εφικτή με εξωτερική σωλήνωση που φτάνει από το μετρητή μέχρι τον ατομικό λέβητα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ