ΘΕΡΜΑΝΣΗ

HomeΘΕΡΜΑΝΣΗ

Οι Ειδικοί Στην Θέρμανση

Το πεπειραμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων θέρμανσης του χώρου σας , είτε αυτός είναι οικιακός είτε επαγγελματικός Στόχος μας πάντοτε είναι , εκτός από την επιδιόρθωση του προβλήματος στην κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, η μείωση των απωλειών θερμότητας και η διατήρηση των ενεργειακών επιπέδων του εκάστοτε χώρου.

Η άρτια καταρτισμένη ομάδα του Υδραυλικός 24 Ώρες αναλαμβάνει:

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

  • ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ - ΜΠΟΙΛΕΡ
  • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
  • ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
  • ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
  • ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ
  • ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
  • ΛΕΒΗΤΕΣ

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή ηλεκτρικών και ηλιακών θερμοσιφόνων παντώς τύπου.

Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες για την σύνδεση του διαμερίσματος η κτηρίου σας με το δίκτιο φυσικού αερίου για θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και μαγειρέμα.

Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες για την αυτονομία θέρμανσης σε διαμερίσματα και πολυκατοικίες όπως εγκατάσταση λέβητα, σωληνώσεις, κεντρικές στήλες, κλπ ακολουθώντας την μελέτη του μηχανικου σας ή ακόμα και την εκπόνηση νέας μελέτης απο συνεργάτη μηχανικό μας.

Τοποθέτηση θερμαντικών σωματών νέου τύπου (πάνελ) η κλασικών σωμάτων με φέτες. Δυνατότητα τοποθέτησης θερμοστατικών κεφαλών σε σώματα.

Τοποθετόυμε, επισκευάζουμε και αντικαθηστούμε κεντρικές στήλες θέρμανσης.

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση, τοποθέτηση ή αντικατάσταση οποιαςδήποτε καπνοδόχου (καμινάδα).

Διαθέτουμε ειδικό αναβατόριο (γερανάκι) το οποίο μας επιτρέπει να πραγματοπίουμε εργασίες χωρίς την χρήση σκαλοσίας, εξεικονομόντας σημαντικά ποσά και χρόνο για τους πελάτες μας!

Μετατροπές εγκαταστάσεων θέρμανσης από μια μορφή καυσίμου σε άλλη (π.χ. πετρέλαιο σε φυσικό αέριο ή pellet).

Αναλαμβάνουμε την επισκευή, αντικατάσταση ή εγκατάσταση λεβήτων και δικτύων θερμανσης πετρελαιου, φυσικού αεριου, pellet ή ηλεκτρικου ρεύματος για κεντρική και αυτόνομη θέρμανση.

Δυνατότητα επισκευής χαλύβδινων λεβήτων με συγκόλληση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ